Policy för kakor

Senast uppdaterad: 27 maj 2019

Denna policy för kakor gäller endast vår webbplats sfmapp.com. Om du är en besökare eller användare av sfmapp.com så godkänner du automatiskt användandet av kakor och allt som står i denna policy.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i denna policy. Du får jättegärna besöka denna sida så ofta du bara vill för att hålla dig uppdaterad om vår policy för kakor.

Om du väljer att fortsätta användningen av sfmapp.com så binder du dig till att följa denna policy till 100%. Accepterar du inte denna policy så har du inget annat val än att sluta använda dig av vår webbplats. Vi välkomnar endast läsare som accepterar denna policy.

Policyn för cookies är sammansatt med vår integritetspolicy för att underlätta läsandet för våra användare och läsare. Vi har även bestämt att hålla denna policy enkel och lättläst då man vanligtvis aldrig brukar läsa sånt.

Vad är kakor?

En kaka är en textfil som din dator sparar när den besökt vår webbplats sfmapp.com. Denna fil tar ingen plats alls och kommer inte påverka storleken på din hårddisk. Denna fil innehåller information om ditt beteende på sfmapp.com i syfte om att komma ihåg dina val när du besökte webbplatsen senast så att din upplevelse blir bättre och anpassad till just dig.

Det finns olika typer av kakor:

  1. Kakor som är nödvändiga (möjliggör användandet av webbplatsen)
  2. Kakor som tar hand om prestanda
  3. Funktionskakor
  4. Kakor som har att göra med marknadsföring (dessa används för att mäta prestanda av olika annonser)

Vad kan du göra för att stänga av kakor?

Svaret är väldigt enkelt. Du stoppar användandet av kakor genom att blockera dem via din dator. Behöver du hjälp med detta så kan du kontakta oss så hjälper vi till.

Vad har du för rättigheter?

Du kan när som helst be oss ta bort den informationen som vi har samlat in om dig. Det kan röra sig om ditt förnamn, din e-post, IP adress osv. Vi lagrar inte några uppgifter längre än nödvändigt och vi säljer dem inte till någon annan.